GALLERI

En overskrift

Noget tekst

Hvem står bag de GUDINDERLIGE RETREATS basecamp Førslev.Gl. Mølle?

Birgitte og Izabella

𝐁𝐢𝐫𝐠𝐢𝐭𝐭𝐞 𝐆𝐲𝐫𝐝:
Professionel kunstnerinde i 21 år
Feminin mentor på 7. år
Parterapeut på 3. år
Eventyrinde, passioneret fridanser, socializer, Pippipraktiker , natur-og friluftsfreak, chokoladeelsker og søvnsensitiv.

𝐌𝐢𝐭 𝐤𝐮𝐧𝐬𝐭𝐧𝐞𝐫𝐢𝐬𝐤𝐞 𝐯𝐢𝐫𝐤𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐬𝐞 𝐦𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐦 𝐩å 𝐛𝐢𝐫𝐠𝐢𝐭𝐭𝐞𝐠𝐲𝐫𝐝.𝐜𝐨𝐦

𝐈𝐳𝐚𝐛𝐞𝐥𝐥𝐚 𝐒𝐜𝐡𝐨𝐮:
Fotograf, Kunstnerinde, Clairyovant ( klarfølelse)
Canceroverlevende -Elsk Din Kraæft – egne fordybede processer
Sukkerfølsomheds/spiseforstyrrethedstransformator
Hyper sensitiv, fordybelsesfreak, Dansende, Pippipraktiker, udvikler af kontroversielle undervisningsværktøjer, ernæringsenthusiast.

𝐌𝐢𝐭 𝐬𝐚𝐧𝐬𝐞𝐥𝐢𝐠𝐞 𝐬𝐞𝐧𝐬𝐮𝐞𝐥𝐥𝐞 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐬𝐤𝐞 𝐯𝐢𝐫𝐤𝐞 𝐤𝐚𝐧 𝐝𝐮 𝐬𝐞 𝐦𝐞𝐫𝐞 𝐨𝐦 𝐩å
𝐢𝐳𝐚𝐛𝐞𝐥𝐥𝐚𝐬𝐜𝐡𝐨𝐮.𝐜𝐨𝐦

𝐅𝐎𝐑𝐒𝐊𝐄𝐋𝐋𝐈𝐆𝐄 𝐎𝐆 𝐊𝐎𝐌𝐏𝐋𝐄𝐌𝐄𝐍𝐓Æ𝐑𝐄

Vi arbejder sammen fordi vi ganske enkelt ELSKER hvad der sker i vores SKABENDE, KUNSTNERISKE, LEGENDE, FOKUSEREDE INSPIRERENDE fællesrum som VISIONÆRE KVINDER FUNDERET I ET KOMPROMISLØST KVINDE KVINDE BEDST FÆLLESSKAB. Færdig bommelom og basta.

OG fordi vi bliver for meget for os selv når vi arbejder solo. Vi har prøvet det. Vi ved det. GUDINDERLIGT TEAMWORK er svaret.

Vi deler vores glæde og fascination af hvad PERSONLIG LEDELSE OG LIVSSTIL KAN FORANDRE OG TRANSFORMERE NÅR DEN FORVALTES OMSORGSFULDT, NÆNSOMT OG SELV(K)ÆRLIGT.

Vi elsker både det maskulint powerfulde, og det feminint powerfulde. Så det blide, undersøgende, nænsomme og nysgerrige er bestemt også en del af vores repertoire.

𝐔𝐃𝐕𝐈𝐃𝐄𝐋𝐒𝐄

Vi har indset at vi har brug for at inspirere KVINDER som ønsker at leve det ypperste af deres potentiale ud i verden.

𝐕𝐈 𝐌Å, 𝐕𝐈 𝐕𝐈𝐋 og 𝐕𝐈 𝐕𝐈𝐋

Vores VISIONER er af en kaliber der kræver et intenst, konstruktivt og produktivt samarbejde med et andet menneske der også er fokuseret på STØRRE PROJEKTER AF EN KALIBER OG MED INDSATSER der kan forandre og forbedre i verden uanset hvor vi befinder os. Vi er igang med at skabe et LIVSVÆRK hvor kvinders velbefindende på UTAL af måder er vores inspiration og drive.

Vi mødes i rummet hvor PERSONLIG SELVKÆRLIG LEDELSE og LIVSSTIL er en KOMPROMISLØS PROCES. EN INTENS WALK THE TALK AFFÆRE.

Vores åndelige fundament er altid at se muligheder fremfor begrænsninger.