FÅ DIN EGEN PERSONLIGE MENTOR

Vil du være direktøse i dit eget liv?

Få din helt egen Personlige Mentor i egenkærlighed

 • Ønsker du at få optimal støtte, sparring og energiløft til dit personlige liv, så du kan blomstre op som kvinde, opleve livsglæden pible frem (igen) og blive kærlighedsfuld leder i dig eget liv?
 • Længes du efter at mærke og bruge alle de kvaliteter og ressourcer, der findes dybt ind i dig, men som du har svært ved alene at få frem?
 • Savner du at have et trygt, kærligt, livsglad og omsorgsfuldt menneske lige ved din side, lige der hvor du føler dig allermest alene og magtesløs – ja én der kan være der for dig uanset din følelsesmæssige udfordringer?
 • Er du ked af at læsse dine svære følelser ud på veninder og familie igen og igen og føler du, at du bør give tilbage og være der for dem, men ikke har kræfterne?
 • Giver og giver og giver du, men føler aldrig du selv får fyldt dig op?
 • Mangler du den rigtige kvinde at kunne betro dig til om din dybeste smerte, hvor du ved du bliver mødt i fuld respekt, accept og næstekærlighed – og som har de indsigter, der skal til, for at give dig kærlige skub videre, så du mærker du styrer dit eget liv?
 • Drømmer du om at få støtte til en mere levende og glad krop ved at blive krammet, hverdagsmassageret, bevæget dig på en nydelsesfuld og sjov måde og spise nærende kost – sammen med en kompetent kvinde, der altid kan løfte energien?
 • Vil du have redskaber og ideer til hvordan du kan tiltrække en dejlig mand eller få forholdet til din nuværende kæreste/mand til at fungere meget bedre? (Du vil opdage, at jo mere kærlighedsfuldt du leder dig selv, jo mere kærlighed vil du modtage).

Alt starter og bunder i følelserne til dig selv. Du er fantastisk og unik – du fortjener det bedste her i livet. Får du fyldt HELE dig op med meget mere egenkærlighed, vil alt stille og rolig ændre sig i dit liv i en mere positiv retning, hvor du selv tager styring.

Og det er meget svært at gøre det selv, for så havde vi allerede gjort det! Jeg har selv haft personlige hjælpere i hånden og ved min side på min livsvej, så jeg ved hvad der virker: at blive set, støttet, lyttet til, sparret med og accepteret SOM DEN JEG ER, af et andet stærkt og bevidst menneske. Så kan vi tale kærligt til os selv og handle i verden fra et nyt ståsted – og den gode spiral er i gang.

Direktøren har hyret en Personlig Assistent for at kunne rykke optimalt i sit lederjob. Sportskvinden, der vil opnå større fysiske præstationer, hyrer en Personlig Træner. Nu er det DIG, der har mulighed for at hyre en Personlig Mentor i egenkærlighed, så du kan rykke i dit følelsesliv – til et liv med meget mere livskraft, kærlighed og livsglæde.

Book mig som din Personlige Mentor:

 • Et spritnyt unikt tilbud til dig, der ikke vil nøjes med det (egen)kærlighedsliv, du har nu!
 • Til dig, der ønsker hjælp NU, til de udfordringer du står i og som er parat til at investere optimalt i dig selv!
 • Til dig, der allerede mærker, at du er på vej i en ny positiv retning, ved blot at overveje at booke en prøvegang med mig. Dine tanker og forventninger om hvad det kan give, at få din egen Personlige Mentor, starter allerede nu nye vibrationer i dine celler.

Jeg kan hyres en fast dag/aften i alle ugens 7 dage 3-8 timer, ugentligt, hver 14. dag eller månedligt. Jeg kan komme til dig, du kan booke mig til hjælp ude i byen eller vi kan være i min praksis og atelier.  (En fast aftale indgås først efter vores første gang sammen, så både du og jeg er sikker på, at jeg er den rigtige Personlige Mentor for dig). Aftalen kan altid opsiges med 14 dages varsel.

Pris: 300-400 kr. pr. time alt efter antal timer og hyppighed.

Book dit første møde med mig. Du bestemmer om det er hos dig (plus transport hvis det er uden for Sjælland) eller i min praksis. Når du har betalt, kontakter jeg dig hurtigst muligt pr. telefon for at aftale dato.

Hvem er din Personlige Mentor?

Birgitte Gyrd, f. 1965, gift på 27. år med en skøn mand. To voksne børn.
Uddannet psykoterapeut, feminin mentor og efter- og højskolelærer. Professionel kunstnerinde på 22. år med stor erfaring i 1:1 sessioner.

Jeg har min egen parterapeutiske praksis i Førslev Gl. Mølle sammen med min mand på Midtsjælland på. 3. år. Har erfaring med at rykke par og især kvinder til helt nye perspektiver på deres liv.

Jeg har gået vejen selv:  For 15 år siden var jeg en stresset udbrændt karrierekvinde og småbørnsmor, der gjorde det meste på den maskuline knoklende facon uden egenkærlighed. Nu har jeg et liv fyldt med masser af (egen)kærlighed, nydelse, sanselighed, krop, frihed og livsglæde.

Jeg brænder for at støtte, hjælpe og løfte enhver kvinde til også at få et rigere, gladere og stærkere liv! Sammen finder vi alle dine skjulte talenter og ressourcer frem.

Du får samvær med en livsstærk, passioneret, sprudlende og kreativ kvinde og psykoterapeut, der vil dig det allerbedste, så du kan vokse til dit ypperste selv!

Du kan ringe til mig på 40 10 60 94 eller skriv på birgitte@gyrd.com og stille præcis de spørgsmål du har, så du kan være sikker på, at jeg er den rigtige Personlige Mentor for dig.

Glæder mig til at møde dig, du ressourcefulde, skønne og smukke kvinde, der bare ikke har opdaget det helt selv endnu, og som snart vil lyse mere i verden til glæde for dig selv og alle andre.