BASECAMP

FORDI  SAGEN ER – DET HANDLER OM DIG OG DU SKAL BARE HAVE DET BEDSTE 

DER SKAL BARE VÆRE ET STED I VERDEN

Lige her i Danmark,

hvor kvinder kan komme og blive SÅÅÅÅ forkælede.

Det skal være et sted hvor du kan fordybe dig, heale din indre og ydre verden. Udfordre sig selv med at finde visioner for dit liv, din kropslighed, din sundhed på et UTAL af fornøjelige måder. 

Spise LÆÆÆÆKKER grøn mad, læske dig med friskpressede grønsagssafter, nedsænke dig i dejligt blødt spa, kigge ud over markene, danse frit, hoppe i stor trampolin, dase i hængekøje under trækroner, og og og og og og …..

Derfor byder vi DIG VELKOMMEN

til Basecamp GudindeRetreats

skabt af Maya Birgitte Gyrd & Izabella Schou

GudindeRetreats –  Korte & Lange – Enkelt eller Exklusivt – Smuk Mad – Sanselige Oplevelser – Kvindefælleskab – Mentoring – KvindeEvents

Vi mener det skal være NU. NU hvor både du og vi tager vores Kvindelivskarriere helt ind i vores hjerter og lader det få næring af helt udsøgt kvalitet. Vi mener det er NU vi skal opleve, være sanseligt nysgerrige og oplevelsesivrige, blive forkælede så vores kroppe synger, hud smiler og vores tanker rettes ind og fokuseres på det evigt mulighedsorienterede. Hvilket er vores åndelige grundlag. Altid at se muligheder fremfor begrænsning.

GYRD & SCHOU har skabt GudindeRetreats som fundamentet for et revolutionært kompromisløst ønske om STÆRKE, SUNDE, STRÅLENDE, SANSELIGE, SMUKKE KVINDELIV og KVINDEFÆLLESKABER.

Vi skaber Events, Oplevelser LAAAAANNNNGGGGTTTTT på kanten af vores kunstneriske formåen og det er en del.

Vi inviterer dig til at se dig omkring på siden her, eller RINGE til os for kontakt og flere oplysninger.
Du er MEGET VELKOMMEN I VORES LIV –  som KVINDE og GUDINDE

Maya Birgitte Gyrd & Izabella Schou